Марс преминава в знака на Лъва,  а на Марс от

...
Марс преминава в знака на Лъва,  а на Марс от
Коментари Харесай

Невероятна енергия ще се влива във всички зодиакални знаци от 11 юни!

 Марс минава в знака на Лъва,  а на Марс от 11 юни минава от капризния и предразположен на настроения знак на Рак, в яркия и показателен знак на Лъва

Животът незабавно ще стане по-активен. Ще се появят още въпроси, където би трябвало да не разсъждавате, а да действате.

Ситуациите, в които би трябвало да извършите нещо, ще бъдат поразителни и в никакъв случай няма да пропуснете момента да започнете. Не е належащо да се колебаете дълго време, преди да предприемете дейности.

В дейностите персоналната самодейност ще стартира да се прави оценка и то не елементарна, а изобретателна, с креативен метод. Трябва да действате по този начин, че всички да виждат и да ахнат; драматичност и превзетост ще ви свършат работа.

В дейностите би трябвало да комбинирате пристрастеност и неизменност.
Това е уместно време за спортни шоу стратегии, завършения и бурна почивка. В бизнес сферата моментът е подобаващ за разкриване на заведения за хранене, казина и развлекателни центрове, бизнес в региона на отдиха и развлеченията и битката за водачество.

В персоналния си живот дамите ще бъдат привлечени от темпераментни, ярки, забележими и благородни мъже, които знаят по какъв начин да вършат красиви жестове.

Във финансовия живот Марс в Лъв ще се прояви в обстановки на риск и безредици, интерес към хазарта и спортните залагания.

ОВЕН

Вие на 100% ще се реализирате в творчеството, спорта и хазарта. Ще прекарвате свободното си време пламенно. Ще бъдете привличани освен от занимания, само че и от работа с детайл на риск и безредици.

ТЕЛЕЦ

Ще имате по-енергичен домакински живот. Започва чудесно време за работа на вилата, ремонт и спортуване вкъщи. Ако през този интервал има фамилни кавги, те ще бъдат ярки и гръмки.

БЛИЗНАЦИ

Ще засилите общуването си с другите, ще се появят още неща, които ще вършиме дружно със съседи, родственици и познати. Възможни са мощни и шумни кавги в магазините и превоза.

РАК

За вас ще стартира горещо финансово време – конкуренция, креативен стъпки за печелене на пари, интензивна креативна работа. Ако сте жена, то мъжете ще оказват огромно въздействие върху приходите ви.

ЛЪВ

Вашата интензивност и пробивна мощ ще се усилят. Ще имате повече задания, които изискват енергични и артистични дейности. Периодът е подобаващ за самостоятелна интензивност и лидерски изяви.

ДЕВА

Ще възникне работа, която изисква уединение: измежду природата. Ще има повече случаи, в които ще инвестирате сила, само че които не се виждат от външни лица. Тайните врагове се засилват. Възможни са кавги в мрежата.

ВЕЗНИ

Очаква ви енергична работа в екип, присъединяване в групови, ярки, завладяващи планове, екипни занимания, действия в общности и публични организации. Разправии със съидейници са вероятни поради изключителни обстановки.

СКОРПИОН

За вас стартира парещ интервал в деловия живот: бърза работа, битка за покачване, конкуренция, пламенно развиване на стартирал бизнес и пускане на нови планове, кавги с шефовете, тъй като всеки ще е раздразнителен.

СТРЕЛЕЦ

Активират се контактите от разстояние, бизнес с чужденци, работа в чужбина, пътешестване в чужбина за надпревари, дейна отмора в чужбина. Възможни са кавги и пострадвания надалеч от вкъщи.

КОЗИРОГ

Вие ще защитавате ползите си, когато става въпрос за общи приходи. Възможно скъсване на финансови съглашения, финансов риск, вложение в непозната случка. Повишен е рискът от пострадване и рискови обстановки.

ВОДОЛЕЙ

Ще имате пламенно взаимоотношение с хората. Ще се появят хора с забавни комерсиални оферти и ще упорстват за незабавен отговор, твърдоглав обожател, съперници.

РИБИ

Трябва да извършите живота си по-здравословен. Трябва да се пазите от изгаряния и рани, болести с висока температура. На работата ще би трябвало да действате бързо с цел да не ви изпреварят съперниците.

astromeridian

 

 



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР